In gesprek: Dennis (28) deed het met zijn tante in het bed van zijn ouders

Datum:

In onze rubriek ‘In gesprek’, spreken we mannen die iets hebben meegemaakt wat niet perse alledaags is. De mannen hebben wat op te biechten of willen gewoon graag dat hun verhaal onder een groter publiek gehoord wordt. Dit keer spreken we met Dennis (28) die het met zijn tante deed.

Carnaval

Het hele verhaal begon voor Dennis tijdens carnaval. “Ieder jaar gaat de hele familie de carnavalsoptocht kijken bij het huis van mijn ouders. Daar komen de wagens voor aan straat voorbij dus we kunnen het altijd goed zien. Als de optocht is afgelopen, eten we altijd wat om vervolgens met zijn allen naar het café te trekken.

Mijn tante en ik kunnen het goed vinden met elkaar. Ze is het zusje van mijn moeder. Omdat mijn moeder vroeg kinderen kreeg en mijn tante een nakomertje is, schelen we maar 6 jaar. We trekken vaak naar elkaar toe maar dat was tot voor kort altijd vriendschappelijk.

Uiteraard hadden we tijdens de optocht al redelijk wat alcohol gezopen en toen we na het eten nog even bij het huis van mijn ouders bleven hangen, begonnen de gesprekken iets uitdagender te verlopen. Ze vroeg me of ik goed in de markt lag bij de meisjes. Toen ik zei dat dat wel mee viel, gaf ze aan dat ze mij wel zou doen als ze niet mijn tante was”.

Bloedmooi

“Ik vind mijn tante één van de mooiste vrouwen die ik ken maar ik had nog nooit op die manier naar haar gekeken. Ik lachte het wat weg en we vertrokken naar het café. Daar hebben we meer gezopen en wat met elkaar gedanst. Uiteindelijk merkte ik dat ik te veel alcohol op had en besloot ik naar huis te gaan. Mijn tante was het blijkbaar ook beu want ze liep met me mee. Omdat onze spullen nog bij mijn ouders stonden, moesten we daar eerst langs.

Mijn tante besloot zich meteen even om te kleden naar haar normale kleding en ik kon het niet laten om even te spieken. Ze bleek nog mooier dan ik dacht en door haar opmerking eerder die dag dwaalde mijn gedachtes even af naar wat ik met haar zou doen als ze niet mijn tante was. Die gedachten bereikten ook mijn grote vriend dus die kwam ongevraagd ook even spieken wat de situatie was.

Toen mijn tante zich omdraaide staarde ze er naar. Door de bobbel in mijn carnavalspak viel het blijkbaar erg op want ze schoot ervan in de lach. Ik schaamde me kapot en probeerde me nog te verontschuldigen maar ze kwam eigenlijk direct op me af. Ze pakte hem vast en fluisterde in mijn oor: “Zal ik je er even mee helpen?” 

Als in een film

Ze ging op haar knieën, trok mijn broek omlaag en deed iets wat ik nooit had durven denken. Uiteindelijk belandde we in het bed van mijn ouders waar we een flinke stoeipartij hadden. Ik was blijkbaar niet de enige die wel eens naar natuurfilms keek want ze deed precies wat je in de films ziet.

Omdat ik aardig wat had gezopen, duurde het vrij lang en toen uiteindelijk het hoogtepunt bereikt was kleedde we ons snel aan. Zonder wat te zeggen liep ze vervolgens naar beneden en vertrok ze op haar fiets naar huis. Ik zelf was nog een beetje perplex en besloot ook maar naar huis te gaan. Thuis aangekomen heb ik haar een berichtje gestuurd dat het niet de bedoeling was dat iemand er achter kwam. Ze stuurde me terug dat het ons geheimpje was en dat het niet meer zou gaan gebeuren. Daar ben ik het ook mee eens maar stiekem zou ik het zo nog een keer met haar doen”.

Dit artikel schreven we in gesprek met Dennis. Zelf iets meegemaakt waarvan je denkt dat het leuk is om (eventueel anoniem) in deze rubriek te delen? Mail ons dan!

Populair

Lees ook:
Relevant

Snel rijk worden een illusie? 6 Tips voor het bereiken van een miljoen

Het worden van een miljonair klinkt misschien als een...

De beste oefeningen voor het trainen van je biceps

De biceps zijn een van de meest populaire spiergroepen...

Enzo Knol schraapt met zijn carrière een power vermogen binnen

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel geld...

Als je als man helpt in het huishouden dan heeft je vrouw meer zin om te wippen

Als je als man helpt in het huishouden dan...