Als je als man helpt in het huishouden dan heeft je vrouw meer zin om te wippen

Datum:

Als je als man helpt in het huishouden dan krijgt je vrouw daar meer zin van in seks. Althans… dat is wat een onderzoek uitwees. Het zou libido verhogend werken als de man in het huishouden meehelpt. Bijvoorbeeld door te koken of te stofzuigen.

Libido

De relatie status heeft een grote impact op het libido van vrouwen. Een onderzoek onder 299 Australische vrouwen tussen 18 en 39 jaar toonde aan dat onvrede in de relatie een belangrijke oorzaak is van een lage seksdrive. Het effect van de relatie status op het libido is groter dan hun leeftijd en de menopauze.

Bij de studie werden vragen gesteld over de verdeling van huishoudelijke taken, mentale belasting en vrije tijd. Resultaten lieten zien dat vrouwen die een gelijkwaardige verdeling van taken hadden in hun relatie, een hogere relatietevredenheid en seksueel verlangen rapporteerden dan andere groepen.

Gelijkwaardige relatie

Bovendien bleef het seksueel verlangen voor de vrouw langer bestaan in gelijkwaardige relaties. Dit laat zien dat een gelijkwaardige verdeling van taken en een gevoel van gelijkheid in een relatie van groot belang is voor een gezonde seksdrive bij vrouwen.

Kortom, als je wilt dat jouw dame flink vaak wilt wippen dan zul je toch echt wat in het huishouden moeten doen. Stel bijvoorbeeld voor om eens te koken of zorg er voor dat de vaat gedaan en opgeruimd word. Wippen = Werken mannen!

Populair

Lees ook:
Relevant

Snel rijk worden een illusie? 6 Tips voor het bereiken van een miljoen

Het worden van een miljonair klinkt misschien als een...

De beste oefeningen voor het trainen van je biceps

De biceps zijn een van de meest populaire spiergroepen...

Enzo Knol schraapt met zijn carrière een power vermogen binnen

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel geld...

In gesprek: Dennis (28) deed het met zijn tante in het bed van zijn ouders

In onze rubriek 'In gesprek', spreken we mannen die...